Accesorii pentru anvelope

Cleaner anvelopă

pentru flancuri

Conținut 100 ml. (suficient pentru mai mult de 9 inscripții complete)

Descrierea aplicării / produsului:
Acest curățitor este folosit înainte de aplicarea AMORSEI. Recomandăm ca acest curățitor să păstreze suprafața anvelopei fără praf, ulei, agenți de separare și alte impurități. 
Alternativ, conform descrierii din instrucțiuni, pot fi folosite și acetona și izopropilul. Pentru un proces exact de curățare, vă rugăm vedeți instrucțiunile scrise incluse în fiecare comandă.

Suma totală inclusiv TVA: 0,00

Primer

 

20 ml. În atomizator (suficient pentru mai mult de 8 inscripții complete)

Aplicare / descriere produs:
Primer este NECESARĂ pentru obținerea unei adezivități maxime. Primer este transparentă și perfect sigură pentru a fi folosită. 
Scuturați Primer bine înainte de a o folosi și aplicați în mod uniform pe suprafețe. Suprafața trebuie să fie complet acoperită. Suprafața trebuie să fie uscată și fără praf, ulei, agenți de separare și alte impurități. Dacă este necesar, recomandăm curățarea suprafeței cu solvenți potriviți cum ar fi Cleaner recomandat de noi și /sau o asperizare ușoară cu șmirghel (în cazuri extreme). Timpul de uscare depinde de temperatură, umiditate și circulația aerului, ca și de porozitatea suprafețelor. Când solventul din AMORSĂ s-a evaporat complet (de obicei între 3 și 5 minute după aplicarea amorsei), poate fi aplicat adezivul pe pneu. Aplicarea adezivului va avea loc în decurs de o oră de la aplicarea amorsei. Temperatura recomandată pentru aplicarea liantului / AMORSEI și materialului este între 15°C și 25°C. Instrucțiuni detaliate scrise sunt incluse cu fiecare comandă. Primer în exces solicită un timp mai lung de uscare. Înainte de aplicare, asigurați-vă că Primer nu mai e udă.

Suma totală inclusiv TVA: 0,00

CLEANER suprafață literă

pentru inscripționare anvelope

Conținuturi 100 ml atomizator (suficient pentru mai mult de 50 inscripții complete)

Aplicare / descriere produs:
Acest curățitor va fi folosit exclusiv pentru curățarea inscripției aplicate deja. Pulverizați Cleaner pe suprafața literei și pe suprafața inscripționării. În cele din urmă, folosiți un material curat pentru a îndepărta cu grijă excesul de lichid. Informație importantă: vă rugăm nu ștergeți mizeria de pe anvelopă mutând-o pe inscripție. Lucrați cu grijă folosind un material curat, pentru a evita murdărirea suprafeței. Înfășurați o bucată de material textil în jurul degetului arătător și ștergeți întotdeauna într-o singură direcție. 
Procesul poate fi repetat cât de des este necesar.

Suma totală inclusiv TVA: 0,00